Een geslaagd Paasfeest begint met een Paasontbijt van Ontbijtservice Parkstad. Een heerlijk ontbijt boordevol lekkers. Vers afgebakken broodjes, croissants en allerlei andere lekkere (verse) producten. Dit ontbijt is alleen te bestellen voor zondag 9 april 2023. Tweede paasdag, maandag 10 april zijn we gesloten. Als je kiest om het ontbijt te bezorgen, dan bezorgen wij GRATIS in heel Parkstad. Buiten Parkstad bezorgen wij helaas niet. Woont u (net) buiten Parkstad, dan kunt u het Deluxe Paasontbijt wel altijd komen afhalen in Schinveld.

Het enige wat u op dit moment hoeft te doen is het bestelformulier op deze pagina in te vullen en tijdens de Pasen uw voordeur te openen voor onze bezorger. Nadat wij jouw bestelling (als reservering) hebben ontvangen, ontvang je van ons per E-mail, of per WhatsApp een betaalverzoek (tikkie) om de reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Let op: ben er op tijd bij, want vol = vol. Afhalen is wel altijd mogelijk in Schinveld.


INHOUD PAASONTBIJT

voor 2 personen

* * * * *
Diverse vers afgebakken (harde) broodjes
1 portie huisgemaakte koude schotel

Broodbeleg van Giesen Vleeswaren
2 mini paasstolletjes met spijs
2 roomboter croissants
2 mini krentenbollen
2 plakjes ontbijtkoek
2 vruchtenyoghurtjes
2 kaaspunten (diverse smaken)
2 beschuitjes
2 sesam knäckebrod
2 aardbeienjam
2 rinse appelstroop
2 goudkuipje smeerkaas
2 nutella chocoladepasta
2 gekleurde paaseieren
2 flesjes halfvolle melk
2 flesjes jus d’orange
4 kuipjes roomboter
Chocolade paaseitjes

Martini Prosecco, een luxe etagere en een Kidsontbijt zijn los bij te bestellen!

Alles met de kwaliteit
die je van ons gewend bent

Prijs voor 2 personen
€ 49,95


Houd er rekening mee dat het Deluxe Paasontbijt alleen bezorgd wordt in regio Parkstad. Woont u buiten Parkstad, kunt u het Deluxe Paasontbijt enkel afhalen in Schinveld. Een tijdsindicatie van de bezorging van het ontbijt krijgt u enkele dagen vóór pasen toegestuurd per Whatsapp.
0,00 €
Inhoud ontbijtmand
0