BESTEL NU UW VALENTIJNSONTBIJT

Een geslaagde Valentijnsdag begint met een Valentijnsontbijt van Ontbijtservice Parkstad. Een heerlijk ontbijt boordevol lekkers. Vers afgebakken broodjes, croissants, en allerlei andere lekkere (verse) producten. Dit exclusieve ontbijt is alleen te bestellen voor zondag 14 februari 2021. Als u kiest om het ontbijt te bezorgen, dan bezorgen wij GRATIS in heel Parkstad. Buiten Parkstad bezorgen wij helaas niet. Woont u (net) buiten Parkstad, dan kunt u het Valentijnsonsbijt wel altijd komen afhalen in Brunssum.

Het enige wat u op dit moment hoeft te doen is het bestelformulier op deze pagina in te vullen en tijdens de Valentijnsdag uw voordeur te openen voor onze bezorger. Nadat wij uw bestelling (als reservering) hebben ontvangen, ontvangt u van ons per E-mail, of per WhatsApp een betaalverzoek (tikkie) om uw reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om te bezorgen. Afhalen is wel altijd mogelijk in Brunssum (Langeberg).

PRIJS VALENTIJNSONTBIJT
Voor 2 personen € 44,95

0,00 €
Houd er rekening mee dat het Valentijnsontbijt alleen bezorgd wordt in regio Parkstad. Woont u buiten Parkstad, kunt u het Valentijnsontbijt enkel afhalen in Brunssum.
Inhoud ontbijtmand
0