BESTEL NU UW KERSTONTBIJT

Begin uw kerstdagen dit jaar extra goed, met een vers bereid kerstontbijt van Ontbijtservice Parkstad. Dit exclusieve ontbijt is alleen te bestellen op zaterdag 25 december (eerste kerstdag), zondag 26 december (tweede kerstdag) & maandag 27 december 2021. Als u kiest om het ontbijt te bezorgen, dan bezorgen wij GRATIS in Parkstad. Buiten Parkstad bezorgen wij niet. Woont u (net) buiten Parkstad, dan kunt u de bestelling wel altijd komen afhalen in Schinveld.

Het enige wat u op dit moment hoeft te doen is het bestelformulier op deze pagina in te vullen en tijdens de kerst uw voordeur te openen voor onze bezorger. Nadat wij uw bestelling (als reservering) hebben ontvangen, ontvangt u van ons per E-mail, of per WhatsApp een betaalverzoek (tikkie) om uw reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om te bezorgen. Afhalen is wel altijd mogelijk in Schinveld.

Prijslijst Kerstontbijt 2021
Voor 2 personen €48,95
INCLUSIEF VERRASSING!

EERSTE KERSTDAG ZITTEN WIJ VOLLEDIG VOLGEPLAND!
Houdt er rekening mee dat wij van tevoren nog geen bezorgtijdstip aan u kunnen doorgeven. De definitieve planning is pas beschikbaar de donderdag vóór kerst!
0,00 €
Inhoud ontbijtmand
0