Gebaseerd op 205 recensies
Ron
Ron
17/10/2022
Super verzorgd en waar naar geld. Een echte aanrader. Ook contact via WhatsApp was net, na sluitingstijd zelfs nog direct antwoord.
Milan Van Renselsaar
Milan Van Renselsaar
16/10/2022
Al meerdere malen een verrassingsontbijt besteld en wat is dat iedere keer een ... verrassing! Superveel (je kunt er de hele dag en de dag erna nog goed van eten) alles vers en lekker en echt supergoed verzorgd! Iedere keer een feestje om uit te pakken. En de service is ook gewoon super. De prijs zeker weten waard ... Wij gaan zeker nog regelmatig bestellen bij jullie in de toekomst ?
Lara Hirsch
Lara Hirsch
29/08/2022
Zeer goede service, optijd bezorgd, goede communicatie en uiteraard ook een heerlijke, gevarieerde en goed gevulde ontbijtbox. Zal ik zeker aanraden!
Maurice Voncken
Maurice Voncken
14/08/2022
Uitstekende kwaliteit en service. Wij hadden het verrassingsontbijt voor 2 personen en daar hebben we de buren ook nog mee kunnen verrassen zo veel zat erin. Keurig op tijd geleverd, alles was vers, goed, en zoals gezegd echt heel veel.
Miem Houben
Miem Houben
24/07/2022
Het is een royaal en goed ontbijt!! “”Perfect”” netjes en op tijd afgeleverd ! Dank je wel!!
Gertie Wetzels
Gertie Wetzels
23/07/2022
Goede kwaliteit. Goede service. Een echte aanrader.
Lilian Hustinx
Lilian Hustinx
18/07/2022
Vanwege een speciale gelegenheid een zelf samengesteld champagne ontbijt besteld. Alleen al de doos en het feestelijke lint op de fles waren een feestje! En ook van de inhoud hebben we genoten. Ik zal hier zeer zeker nog eens gaan bestellen en kan het iedereen aanraden. Ook het feit dat we konden volgen waar de bezorger zich bevond op de zondagochtend was erg fijn.
Mia Mullen
Mia Mullen
17/07/2022
Toppie ?
Inhoud ontbijtmand
0