BESTEL NU JOUW KERSTONTBIJT EDITIE 2022

Begin jouw kerstdagen dit jaar extra goed, met het luxe kerstontbijt van Ontbijtservice Parkstad. Dit exclusieve ontbijt is alleen te bestellen op zondag 25 december (eerste kerstdag) & maandag 26 december (tweede kerstdag). Bezoring in Parkstad blijft uiteraard GRATIS!

Buiten Parkstad bezorgen wij niet. Woont u (net) buiten Parkstad, dan kunt u de bestelling wel altijd komen afhalen in Schinveld. Afhalen van de kerstontbijten is uiteraard gratis!

Het enige wat u op dit moment hoeft te doen is het bestelformulier op deze pagina in te vullen en tijdens de kerst uw voordeur te openen voor onze bezorger. Nadat wij uw bestelling (als reservering) hebben ontvangen, ontvangt u van ons t.z.t. per WhatsApp een betaalverzoekje om uw reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief zodra de betaling is ontvangen.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om te bezorgen. Afhalen is wel altijd mogelijk in Schinveld.

Prijslijst Kerstontbijt 2022
Voor 2 personen €52,95
INCLUSIEF VERRASSING!

1e kerstdag is VOLGEBOEKT!
Houdt er rekening mee dat wij van tevoren nog geen bezorgtijdstip aan u kunnen doorgeven. De definitieve planning is pas beschikbaar de vrijdag vóór kerst. Deze krijg je doorgestuurd via Whatsapp.
0,00 €
Inhoud ontbijtmand
0