Pap dit jaar eens écht verrassen? Verras hem dan met een 2 persoons vaderdagontbijt van Ontbijtservice Parkstad. Een heerlijk ontbijt boordevol lekkers. Vers afgebakken broodjes, croissants, en allerlei andere lekkere (verse) producten. Dit exclusieve ontbijt is alleen te bestellen voor zondag 16 juni 2024. Als je kiest om het ontbijt te bezorgen, dan bezorgen wij GRATIS in heel Parkstad. Buiten Parkstad bezorgen wij het vaderontbijt helaas niet.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Vol = Vol !!!

Het enige wat je op dit moment hoeft te doen is het bestelformulier op deze pagina invullen en tijdens vaderdag de voordeur te openen voor onze bezorger. Nadat wij jouw bestelling (als reservering) hebben ontvangen, ontvang je van ons per E-mail of per WhatsApp een betaalverzoek om de reservering definitief te maken. De reservering is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om te bezorgen. Afhalen na betaling is wel altijd mogelijk in Schinveld (A ge Water 28).

indien van toepassing bij bezorgen, bij ophalen hier je eigen adres invullen.
Hier sturen wij het betaalverzoekje naartoe. Mocht je geen gebruik maken van Whatsapp, dan mailen we je de betaalgegevens.
Wij zullen de ontbijten (indien je kiest voor bezorgen) bezorgen tussen 09:00 uur en 11:00 uur. Enkele dagen vóór vaderdag ontvang je van ons een bericht met het tijdsblok (van een half uur) waarin het ontbijt bezorgd zal worden. Kies je voor ophalen in Schinveld? Dan zien je we graag tussen 08:30 uur en 09:00 uur op het adres: A ge Water 28 in Schinveld.
0,00 €

Inhoud ontbijtmand
0